Oplossingen in-zicht

oplossingen-in-zicht-workshop

 

 

 

 

 

 

Voor iedereen die met kinderen en jongeren bezig is. En waar een probleem speelt. Grote en kleine problemen. Opvoeden is problemen oplossen en mogelijkheden vinden, grenzen stellen en verleggen. We willen kinderen of onszelf heel graag helpen, dragen graag oplossingen aan en geven tips. Hoe vaak is het gelukt dat je kind je tips en adviezen wil en zelfs kan aannemen en opvolgen? Door onszelf als deskundige van oplossingen op te stellen gaan we voor bij aan het eigen vermogen van kinderen om tot oplossingen te komen en grenzen te verkennen. Deze workshop richt zich juist daarop, door de schijnwerper te richten op wat kinderen kunnen!

In deze 2 daagse workshop gaan we vooral veel doen en ervaren. De workshop is voor iedereen die met kinderen werkt en die sneller, positief en speels tot oplossingen en mogelijkheden wil komen. Voor ouders, coaches, therapeuten, professionals in het onderwijs, professionals in de zorg .

Er zijn mogelijkheden om deze workshop op locatie (onderwijs, kinderopvang) te geven. Hiervoor maken wij een offerte en eventueel ook het programma in tijd en inhoud op maat zodat de workshop precies het antwoord is op de vragen. Bel of mail mij als je daar belangstelling voor hebt.