Coaching volwassenen

Coaching-volwassenen-leerkrachten

Er is veel aandacht voor kinderen met ADD, ADHD en voor hooggevoelige kinderen. Als volwassene moet je jezelf maar zien te redden. Heb je gedurende je leven al de nodige copingstrategieën ontwikkeld. Dat werkt vaak een bepaalde periode goed. Maar na verloop van tijd loop je toch weer vast.

En vaak is het zo dat je als kind al geworsteld hebt met allerlei symptomen maar er toen geen ruimte voor was. En je nu je zelf kinderen hebt en in je kinderen jezelf herkent wordt het tijd er ook voor jezelf iets mee te gaan doen.

Op je werk en ook in privé situaties praten over hooggevoeligheid, ADD of ADHD is vaak taboe. Want waar kun je terecht met je vragen, twijfels en problemen? Waar voel je de veiligheid om hierover te praten? En hoe creëer je rust? Hoe kom je in contact met je sterke kanten, kwaliteiten en talenten?

Daar kan ik je bij helpen. Ik ben ervaringsdeskundig als mens, als moeder en begeleid al 15 jaar mensen op dit gebied. Een paar gesprekken (3-5) leveren vaak al veel op. Maak je een afspraak?