Scheidingsbemiddeling

In mijn werk als kindercoach kwam ik steeds meer kinderen tegen die ‘last’ hadden van de scheiding van hun ouders. Uiteindelijk was ik vaak aan het repareren en dat zo kwam ik op de gedachte dat scheidingsbemiddeling vooraf beter is. Ik heb mij als scheidingsbemiddelaar en mediator aangesloten bij Zorgzaam Scheiden. Zorgzaam Scheiden is een landelijke organisatie die mensen helpt uit elkaar te gaan. Met de nadruk op de zorg voor de kinderen na de scheiding. Nu voeg ik mijn kennis van hooggevoeligheid, ADHD, ADD en autisme toe aan scheidingsbemiddeling. Zo kan ik vooraf meer voorkomen en hoef ik minder achteraf te repareren.

Hooggevoeligheid-onderprikkeling
scheidingbemiddeling juist voor de kinderen

Inmiddels weet ik uit ervaring dat scheidingsbemiddeling een goede bijdrage levert naar een zo normaal mogelijk leven na de scheiding. Voor iedereen! Gelukkig heb ik al een heleboel gezinnen kunnen helpen goed uit elkaar te gaan. Mijn primaire verzorgingsgebied is de regio Gooi en vechtstreek. Van Baarn, Hilversum, Bussum tot aan Abcoude, Weesp en Amstelveen. Maar ook daarbuiten kunnen we in overleg een vrijblijvende kennismakingsafspraak maken

Wil je meer wil weten over scheiden met kinderen. Of over de werkwijze van Zorgzaam Scheiden ga naar http://www.zorgzaamscheiden.nl Kijk ook eens op mijn profiel op de website van Zorgzaam Scheiden.