Eigenwaarde

Eigenwaarde-workshopJe gevoel van eigenwaarde speelt een rol wanneer je aansluiting zoekt bij anderen. Welke natuurlijke neiging heb jij om wat te doen en hoe reageren anderen daarop? Waar komt deze natuurlijke neiging vandaan? Wat kunnen andere bewegingen je opleveren?

Eigenwaarde heeft iets te maken met waarden of drijfveren. Ze sturen je op onbewust niveau. Welke waarden heb je gekregen? Welke zijn jouw eigen waarden? Hoe verhouden deze zich tot elkaar? Is er sprake van waardenconflict(en)?

Je gevoel van eigenwaarde wordt in belangrijke mate gestuurd door je denken. Hoe denk jij? Welk deel van je denken, welk deel van je brein speelt een hoofdrol? En welk deel een ondergeschikte rol? Welke andere delen spelen een rol? En welke invloed heeft dit op jouw gevoel van eigenwaarde?

Eigenwaarde voel je in je lijf. Hoe voelt jouw eigenwaarde? Eigenwaarde belichaam je. Hoe kun je je lijf voor je gevoel van eigenwaarde inzetten?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact op over  trainingsdagen of een persoonlijk kennismakingsgesprek. Bel of mail mij 06-54772358 of info@elsevanmalland.nl

Reacties van oud deelnemers :

  • Ik weet nu wat voor mij belangrijk is in mijn werk en waar dit vandaan komt, dit inzicht geeft me focus en een helder beeld voor mijn toekomst.
  • Het begrijpen van dingen uit mijn verleden maakt dat ik me nu veel rustiger voel!
  • Dit was precies het puzzelstukje dat ik miste om echt te kunnen genieten en er echt te kunnen zijn.
  • Ik ben goed zoals ik ben en kan mezelf omarmen met alles erop en eraan!
  • Mijn ervaring na de workshop was heel bijzonder, in mijn werkomgeving zijn dit soort workshops niet zo gangbaar. Toen ik na 2 dagen Eigenwaarde op mijn werk kwam vroegen mijn collega’s wat ik gedaan had? Omdat ik er zo anders uit zag!
  • Mezelf laten zien en ruimte innemen is altijd een issue voor mij geweest. Nu na de workshop heb ik zo het gevoel dat ik er mag zijn en dat voelt zo goed!!
  • Binnen mijn werk staan voortdurend veel veranderingen op stapel; ik was vol van twijfels of ik nog binnen de voor mij goede organisatie aan het werk was. Het onderzoek naar en inzichten in mijn eigenwaarde(n) maakt dat ik me kan focussen op wat ik leuk, belangrijk zingevend vind en dat levert me veel meer plezier en rust op in mijn baan! En dat terwijl ik er van overtuigd was te moeten gaan solliciteren.
  • Na afloop van deze 2 dagen kan ik mijn eigenwaarde belichamen en dat voelt goed!
  • Tijdens de workshop was het nog niet zo duidelijk voor me maar een paar weken later wel; ik ga doen wat ik zelf echt leuk vind in plaats van wat anderen vinden dat ik moet doen!