Coaching en Workshops

Alle coaching en workshops vinden plaats op een van onze lokaties in Amersfoort. In overleg kunnen we ook op lokatie coaching en workshops verzorgen.

 

Volwassenen

Voor hooggevoelige kinderen en kinderen met ADHD is er veel aandacht. Volwassenen moeten het vaak zelf maar zien te rooien en zijn misschien zelfs wel gewend aan leven met hooggevoeligheid of ADHD. Hoe kun je nu meer energie overhouden en minder energie besteden aan problemen, op je werk en thuis? En hoe voed je als ouder je kinderen op?

coaching individueel
coaching ouders
workshop Zo’on Dochter
workshop Eigenwaarde
workshop Kiezen
workshop Leidt je eigen leven
workshop oplossingen in zicht

Kinderen

Het samenspel tussen ouder en kind is de grootste succesfactor in de opvoeding. Voor kinderen kies ik vaak voor individuele begeleiding, in aanwezigheid van de ouder. Daarnaast heb ik voor ouders workshops ontwikkeld over hoe hooggevoeligheid of ADHD eigenlijk werkt in het brein van je zoon of dochter. En over hoe je samen met je kind tot oplossingen kunt komen. Ouders leren natuurlijk ook van andere ouders. En het is altijd fijn andere ouders te ontmoeten die in vergelijkbare situatie zitten.

coaching kinderen

Leerkrachten

En ook in de klas kan het er druk aan toe gaan. Speciaal voor leerkrachten en gericht op hun bijzondere band met het hooggevoelige kind of kinderen met ADHD en tegelijk met alle andere kinderen in de klas. Zodat alle kinderen leren leren. En je als leerkracht met passie, plezier en energie kunt blijven werken.

workshop ADHD in de klas
workshop Hooggevoelige kinderen in de klas
coaching leerkrachten
workshop oplossingen in zicht